Olen ammatiltani yhteisöpedagogi. Olen opiskellut Humanistisessa ammattikorkeakoulussa sekä Pohjois-Savon opiston Digitaidelinjalla. Yhteisöpedagogina olen työskennellyt Pohjois-Savossa julkisella, kolmannella ja yksityisellä sektorilla.

 

Luovuuden ja taiteellisuuteni olen saanut hyvin yhdistettyä pedagogiseen työhön nuorten kanssa työskennellessä. Työelämässä olen pitänyt lukuisia leirejä, työpajoja ja erilaisia kokonaisuuksia nuorille taide- ja kulttuurikasvatuksen keinoin. Olen ollut projektityöntekijänä useassa hankkeessa, joissa kehittävä työote ja moniammatillisuus ovat olleet keskiössä.

Intohimoni on työskennellä taiteen ja ihmisten parissa. Tehdä sitä missä itse on hyvä, olla innostaja; kannustaja ja rohkaisija. Tehdä näkyväksi asioita, tukea hyvinvointia, osallistaa, auttaa ja rakentaa ihmisten kanssa yhdessä voimauttavia projekteja taiteen ja kulttuurin keinoin.

 

Pedagogisena toimijana koen, että kun on itse innostunut asiasta ja tekee sitä täydellä sydämellään, jakaa hyviä kokemuksia ja elämyksiä myös ympärillä oleville. Teen taidetta ja ohjaustyötä omalla persoonallani.

Yrittäjänä toteutan erilaisille ryhmille ja yhteisöille taidetyöpajoja. Työpajat teen aina asiakaslähtöisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Kurkkaa kuvia aikaisemmin toteutetuista työpajoista.  Keskiössä tekemisessä on voimauttava työote.

 

Teen myös taideseiniä ja tilaustyönä maalauksia sekä digitaalisia teoksia niin yksityisille ihmisille kuin yrityksille. Katso kuvia teoksistani täältä!

       Kurkkaa CV 

IMG_3003

IMG_3003

FullSizeRender

FullSizeRender

häiriö12

häiriö12

IMG_4099

IMG_4099

IMG_3007

IMG_3007

IMG_7691

IMG_7691

spooky12

spooky12

IMG_0021

IMG_0021

IMG_8211

IMG_8211

IMG_3327

IMG_3327

IMG_0079

IMG_0079

  • Instagram Social Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now